Muharrem İnce, YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı.

Muharrem İnce, YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı

Ankara'da seçim gündemine dair kritik gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı Sinan Oğan'ın ardından Memleket Partisi lideri Muharrem İnce de adaylık için resmi başvurusunu yaptı.

Başvurunun ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, cumhurbaşkanı seçileceği iddiasını vurgulayarak dile getirdi.

Muharrem İnce, YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı - Resim : 1

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Türkiye bir troll cenneti. Bu troller önce sayın İmamoğlu'na, sonra Akşener'e yapacaklarını yaptılar, iftiralar attılar. Bu troll ordusu şimdi bana sataşıyor. Fakat ben çetin çevizim, pes etmem. İftira atıyorlar, hakaret ediyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu seçimi alacağız.

"AK PARTİ'NİN VE CHP'NİN İÇİNDEKİ ANKETÇİLER DE BİLİYOR"

Bugün oy oranımız 19-20'lerde. AK Parti'nin ve CHP'nin içindeki anketçiler de biliyor. Fakat kampanya süresinde bazı adaylar oyunu artırır, bazıları düşürür. Bunu 50 günde herkes, bütün Türkiye görecek.

"YÜZDE 60'IN ÜZERİNDE BİR OYLA CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEĞİM"

Bizde bot hesaba bakacak para nerede? Partide benim makam arabam bile yok, kendi arabama biniyorum. Bizde gönüllüler ordusu var. Biz bu kampanyayı 30'un üzerinde bir oyla tamamlayacağız, seçim 2. tura kalacak. 2. turda da yüzde 60'ın üzerinde bir oyla cumhurbaşkanı seçileceğim.

Muharrem İnce, YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuru yaptı - Resim : 2

"6'LI MASA YAPAMIYOR, BİZ ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Troll ordularına verecek cevabımız var ama biz memleketi uçurumun kenarından çekip çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bugün adaylık için dilekçemi verdim. Sayın Erdoğan'ın Anayasa'mıza göre aday olamayacağı, onun da dilekçesi hazır. O itirazımızı da yapacağız. 6'lı masa bu itirazı yapamıyor, 'Biz kabul ediyoruz' diyorlar.