Menajerimi Ara 11. Bölüm full izle

Star ekranlarının yeni dizilerinden olan Menajerimi Ara 11. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Menajerimi Ara dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 1 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara 11. Bölüm…

Menajerimi Ara 11. Bölüm full izle

Menajerimi Ara 11.bölümü yayınlandı. 1 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Menajerimi Ara dizisinin 11. bölüm tek parça linki…

Menajerimi Ara 10. bölümde ne olmuştu?

Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle’nin aklanmasını sağlar ancak Beren’le ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Çınar’la dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır.

Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir?

Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay),Feris (Canan Ergüder),Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. 

Menajerimi Ara 11. Bölüm izle

Menajerimi Ara 11. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Menajerimi Ara dizisi oyuncuları kimdir?

  • Kıraç – Barış Falay
  • Feris – Canan Ergüder
  • Çınar – Fatih Artman
  • Peride – Ayşenil Şamlıoğlu
  • Dicle – Ahsen Eroğlu
  • Barış – Deniz Can Aktaş
  • Emrah – Semi Sırtıkkızıl
  • Gülin – Gamze Karaduman