Menajerimi Ara 20. Bölüm full izle

Star ekranlarının sevilen dizilerinden olan Menajerimi Ara 20. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Menajerimi Ara dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 10 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara 20. Bölüm…

Menajerimi Ara 20. Bölüm full izle

Menajerimi Ara 20.bölümü yayınlandı. 10 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Menajerimi Ara dizisinin 20. bölüm tek parça linki…

Menajerimi Ara 19. bölümde ne olmuştu?

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken Dicle sürpriz bir çıkış yapar.

Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

Menajerimi Ara 20. Bölüm izle

Menajerimi Ara 20. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir?

Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç,Feris, Çınar ve Peride  adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. 

Menajerimi Ara dizisi oyuncuları kimdir?

  • Kıraç – Barış Falay
  • Feris – Canan Ergüder
  • Çınar – Fatih Artman
  • Peride – Ayşenil Şamlıoğlu
  • Dicle – Ahsen Eroğlu
  • Barış – Deniz Can Aktaş
  • Emrah – Semi Sırtıkkızıl
  • Gülin – Gamze Karaduman