Menajerimi Ara 6. Bölüm izle... "Sen bana iyi geliyorsun"

Star TV'nin Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümü yayınlandı. Dizi biter bitmez 6. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte 29 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümü...

Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümünde Dicle'nin aklı Barış konusunda iyice karışıyor. Kıraç ise, Dicle ve karısı arasında seçim yapmak zorunda kalıyor. Boran Kuzum bu bölüme konuk olarak katıldı. 

Barış, Dicle’ye; “gitme, benimle kal” dediğinde Dicle’nin kafası karışır. Beren ise Dicle ve Barış’ın yakınlaşmasından huzursuz olmuştur.

Ajansı almak için Ceylan’la görüşen Kıraç çok heyecanlıdır. Diğer menajerler bu durum karşısında Kıraç kadar hevesli değildir.

Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapar.

Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanmaktadır. Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran’ı sakinleştirmekte zorlanır. 

Mayda, Kıraç’a ajansı satın aldığında Dicle’yi işten çıkarması konusunda baskı yapar. Kıraç bu konuda ne yapacağını şaşırmış haldedir. Dicle’nin kaderi şimdi ajansın yeni sahibinin ellerindedir.

Menajerimi Ara 5. bölümde ne olmuştu?

Ego Ajans, Kıraç’ın ayrılık haberi ile çalkalanmaktadır. Feris, Çınar ve Peride, kendilerini sırtlarından bıçaklanmış gibi hissederler. Kıraç’ın işlerini toparlayana kadar bir süre daha ofise gelip gideceği anlaşıldığında iş arkadaşları ona hayatı dar etmeye karar verir.

 Bu sırada Kıraç’ın oyuncusu Şükran Ovalı bebeği doğduktan sonra ara verdiği sektöre dönmek ister. Ancak hem bebeğine bakmak hemde kariyeri için yeni adımlar atmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

 Barış ve Beren’e beraber oynayabilecekleri bir film teklifi gelir. Bu proje için Beren aşırı heyecanlanır. Barış ise Dicle’nin fikrini almak ister.

 Çınar, Jülide’ye bir dizide küçük bir rol ayarlar. Havalara uçan Jülide’yi ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

 Kıraç, sırrını ajanstakilere söyleyenin Dicle olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir. Kıraç ve Dicle yine karşı karşıya kalır.

MENAJERİMİ ARA 6. BÖLÜM İZLE...

Menajerimi Ara dizisinin 6. bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Menajerimi Ara dizisi künyesi

Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu
Oyuncular: Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu