Menajerimi Ara dizisi 15. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı, "Özür dilerim"

Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlanan, Star tv'de izleyenleri ekrana kilitleyen Menajerimi Ara dizisinin 15. bölüm 2. fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, Feris Dicle'den özür diliyor. Eve gelen davetsiz misafirin kim olduğu ortaya çıkıyor!

Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile 6 Aralık pazar akşamı 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak.

Menajerimi Ara Dizisi 14. Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara'da Dicle’nin kovulmasının ardından, Beren’in Berlin Ajans’a geçmesi Ego Ajans’ta bütün dengeleri değiştirdi. Feris, Dicle’nin yokluğunda yeni asistanıyla işlerini halletmeye çalışırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın yaşadığı kriz her şeyi daha da karmaşık bir hale getirdi.

‘Peri Masalım’ dizisinin takipçileri sürpriz bir istekle ajansı basınca, Çınar farklı bir yol denemek zorunda kaldı. Dicle’nin tekrar ajansa dönmesi için harekete geçen Emir ve Barış, hiç beklemedikleri engellerle karşılaştı.

Menajerimi Ara 14. bölümde, Barış'ın hediyesinin aslında ne olduğunu öğrenen Dicle, teşekkür etmek için Barış'ın evine gitti. Barış'ın, Kıraç Özdal'ın babası olduğunu tesadüfen öğrenen Dicle, Barış'ın bunu kendisine söylememesi sebebiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Serkan, Ego’nun sürpriz bir oyuncusuna bir adım daha yaklaşırken, tehlikenin farkında olan Kıraç, Serkan’la yüzleşti. Serkan’ın Dicle’ye iş teklifinde bulunması ise 14. bölüme damga vuran olaylardan biri oldu.