Meral Akşener Millet İttifakı’na dönecek mi? Meral Akşener Altılı Masa’dan ne istedi? Akşener, İmamoğlu ve Yavaş cephesinden son durum!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanını açıklamasından hemen önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. İYİ Parti'yi masaya döndürmek için formül arayışları devam ederken Meral Akşener talebini iletti. Peki, Meral Akşener Millet İttifakı’na dönecek mi? Meral Akşener altılı masa toplantısına katılacak mı? Meral Akşener Altılı Masa’dan ne istedi? Akşener, İmamoğlu ve Yavaş cephesinden son

Meral Akşener Millet İttifakı’na dönecek mi? Meral Akşener Altılı Masa’dan ne istedi? Akşener, İmamoğlu ve Yavaş cephesinden son durum!

Millet İttifakı’nda yaşanan aday krizi için bugün İyi Parti Genel Merkezi’nde hareketlilik yaşandı. Millet İttifakı’nın bugün cumhurbaşkanı adayını açıklaması öncesinde siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. İYİ Parti'yi masaya döndürmek için formül arayışları var. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti.

MERAL AKŞENER MİLLET İTTİFAKI’NA DÖNECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklanmasının ardından; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olarak isimlerinin açıklanabileceği iddia edildi.

İmamoğlu ve Yavaş'ın İYİ Parti genel merkezine ziyarette bulunması iddiaları güçlendirdi. Görüşme sonrası iki başkan gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, ''Bugün bu ziyaretmizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bilgisi ile gerçekleştirdik. Biz Türkiyemizin depremle birlikte zor günler geçirdiğini ve milletimizin geleceği için de altılı masanın önemli olduğunun bilincindeyiz, bu yüzden de bugün buradayız.'' dedi.

Yavaş ise ''Bizler Millet İttifakı'nın belediye başkanlarıyız. Önümüzde seçim var ve mileltimizin ayrılığa tahammülü yok. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu milletimizin arzusuzudr. Bizde bugün bunun için bir araya geldik.'' ifadelerini kullandı.