Mezarlıkta kabusu yaşadı! 5 gün sonra gözlerini açtı, ilk sözleri tüyler ürpertti

Mersin'de bir cani, 23 yaşındaki Rahime Edis isimli kadını öldüresiye dövdü. 5 gün sonra gözünü açan genç kadının sözleri tüyler ürpertti.

Mezarlıkta kabusu yaşadı! 5 gün sonra gözlerini açtı, ilk sözleri tüyler ürpertti

Kadına şiddet haberlerine ne yazık ki bugün bir tane daha eklendi. 23 yaşındaki Rahime Edis, Hasan Sevinçer isimli adam tarafından öldüresiye dövüldü. Genç kadını mezarlığa göüren cani, burada Rahime Edis'e şiddet uyguladı. 5 gün sonra gözlerini açan talihsiz kadının ilk sözleri tüyler ürpertti. Genç kadının görüntülerini gören "Bu nasıl bir vicdansızlık!" demeden edemedi. 

"Döve döve mezarlığa götürdü"

Mersin'de Hasan Sevinçer tarafından öldüresiye dövülen 23 yaşındaki Rahime Edis , 5 gündür tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıktı. Yaşadıklarını anlatan Edis, "Döve döve mezarlığa götürdü. Orada kaçmaya çalıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu" dedi.

Mezarlıkta kabusu yaşadı! 5 gün sonra gözlerini açtı, ilk sözleri tüyler ürpertti - Resim : 1

Kıskançlık krizinden tartışma çıktı

Rahime Edis ve erkek arkadaşı Hasan Sevinçer ile Mustafa Göker, sahilde vakit geçirdi. Akşam saatlerinde iddiaya göre, Sevinçer ile Edis arasında kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Sevinçer, Edis'e araçtaki krikoyla vurup yumrukladı, yanında getirdiği bıçakla da zarar verdi. Hasan Sevinçer, arkadaşı Mustafa Göker ile birlikte Rahime Edis'i araca bindirerek evine getirdi. Kızını kanlar içinde gören Rahime Edis'in annesi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Edis, sağlık görevlilerince ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Sevinçer ve Mustafa Göker, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Mezarlıkta kabusu yaşadı! 5 gün sonra gözlerini açtı, ilk sözleri tüyler ürpertti - Resim : 2

Mezarlığa götürüp dövmüşler

5 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Rahime Edis, hayati tehlikeyi atlattı. Bilinci yerine gelen Edis, yaşadıklarını anlattı. Edis, "İncekum’dan arabayla aldılar beni. Döve döve mezarlığa götürdü. Orada kaçmaya çalıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu" dedi.