Mersin'de korkunç olay! Parmağının yarısını kopardı

Mersin’de denize giren 8 yaşındaki E.B.D balon balığının saldırısına uğradı. Küçük kız saldırı sonucu yüzük parmağının yarısını kaybetti.

Bahadır D ve ailesi yaz tatili için gittikleri Mersin Anamur’da korkunç bir olay yaşadı. Bahadır D. kızı Anamur Kaldran plajında denize giren baba ve kızı daha sonra küçük kızın çığlık sesleri yükseldi. Baba Bahadır D. neye uğradığını şaşırdı. Kızını hemen denizden çıkaran Bahadır D. Anamur Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradaki ilk tedavinin ardından 8 yaşındaki E.B.D ambulansla Antalya Devlet hastanesine sevk edildi. E.B.D’nin sol el yüzük parmağının yarısının koptuğu belirlendi. Yapılan operasyonlar sonucu küçük kız taburcu edildi.

Mersin'de korkunç olay! Parmağının yarısını kopardı - Resim : 1

Baba Bahadır D. Olayı şöyle anlattı;

Her yıl gittiğimiz gibi 15-20 gün memleketimize dinlenmeye gidiyoruz. Yüzmek için plaja gittik. Küçük kızım ateşliydi biraz annesi ile kenardaydı, bir süre sonra ben kızıma dedim ki ben çıkayım annen yanına gelsin. Ben yanından ayrıldım kıyıya doğru çıktım. O anda kızım çığlık atmaya başladı. Kızıma o an ne oldu diye sorduğumda parmağım dedi. Parmağına baktığımda beyazlık gördüm elini herhalde taşa sürttü filan zannettim. Tuttum elini çevirdiğimde parmağının kıkırdağı görünüyordu. Kızımı o an kucağıma aldım çıkarken dizlerimin seviyesindeydi su balon balığını fark ettim. Daha önce duyduğumuz benekli balon balığı yaklaşık 40-45 cm uzunluğunda bir balıktı. Kızımın parmağının o kısmını kaybettik. Kızımın psikolojisinin düzelmesi için yardım alıyoruz" dedi.

Mersin'de korkunç olay! Parmağının yarısını kopardı - Resim : 2

Küçük E.B.D ise; kaybeden E.B.D., "Ben denize girmiştim yüzüyordum. Parmağımda bir şey hissettim. Bir iki kere elime bir şey değdi. Üçüncüsünde elimi ısırdığında elimi çektim sudan parmağımı o şekilde görünce çok korktum. O sırada yanıma ailem geldi ve beni hastaneye götürdüler." diye konuştu.