Merve Boluğur ceza kesildiği halde neden maske takmıyor?

Geçen yaz Alaçatı’da maske takmadığı için ceza kesilen ünlü oyuncu Merve Boluğur, kurallara neden hâlâ uymadığı sorusuna hangi yanıtı verdi?

Merve Boluğur Bebek yokuşunda kameralara yansıdı. Pembe renkli mini elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun nefes nefese kaldığı görüldü. Sıcakta yürürken oldukça zorlanan Boluğur, kameraları karşısında görünce şaşırdı.

Ünlü oyuncunun sosyal medyadan kendisine hayranlık dolu mesajlar atan sanat yönetmeni Burak Dayı ile yaşadığı yaz aşkı kısa sürmüştü. Burak Dayı’nın Boluğur’dan ayrıldıktan sonra oyuncu Burcu Özberk’i de beğeni yağmuruna tuttuğu gündeme gelmişti. Merve Boluğur, Burak Dayı hakkında tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine konuşmak istemedi. Muhabirlerle şakalaşan oyuncu bir süre Bebek yokuşunda yürüdü.

Boluğur, daha sonra muhabirlerden taksi bulması için yardım istedi. Bu sırada bir muhabir oyuncuya gül verdi. Geçen yaz Merve Boluğur ve sevgilisi Burak Dayı’ya maske takmadıkları için Alaçatı’da ceza kesilmişti. Ünlü oyuncu İstanbul’a dönüşte de maske kuralına uymadığı için eleştirilmişti. Merve Boluğur daha sonra muhabirlerin çevirdiği taksiye binip uzaklaştı.