Merve Boluğur eski sevgilisinin Burcu Özberk'e beğeni atmasına ne yorum yaptı?

Sosyal medyadan tanışıp aşk yaşamaya başladığı sanat yönetmeni Burak Dayı’dan ayrılan Merve Boluğur, eski erkek arkadaşının bu kez meslektaşı Burcu Özberk’i yakın markaja almasına hangi yorumu yaptı?

Merve Boluğur, Levent’te bir kuaför salonunda görüntülendi. Son günlerde sık sık Alaçatı tatilinden fotoğraflar paylaşan Merve Boluğur, İstanbul’a döner dönmez kuaför salonuna koştu. Boluğur, mekandan ayrılmadan önce saçlarına aynada son bir kez daha baktı.

Yaz modundan yine yaz moduna geçiş yaptığını anlatan 32 yaşındaki oyuncu, meşhur kahkahasını patlattı. Kuaförü Boluğur’un saçına hangi işlemleri yaptığını anlattı.

Merve Boluğur sosyal medyadan kendisine attığı hayranlık dolu mesajların ardından aşk yaşamaya başladığı sanat yönetmeni Burak Dayı’dan geçen günlerde ayrıldı.

Ünlü oyuncu, Burak Dayı ile aşk yaşarken hem kendi hem de sevgilisinin baş harflerinden oluşan kolye takıyordu. Ayrılığın ardından Boluğur’un kolyesindeki b harfini çıkardığı ve birlikte fotoğraflarını sildiği görüldü.

Burak Dayı’nın son dönemde Merve Boluğur’dan ayrıldıktan hemen sonra yine ünlü ve güzel bir oyuncu olan Burcu Özberk’i sosyal medyadan beğeni yağmuruna tuttuğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu eski sevgilisiyle ilgili soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Öte yandan Merve Boluğur kuaförün bahçesince çektirdiği fotoğraflarını “Sevgi” notuyla instagram sayfasından yayınladı.