Merve Boluğur'dan sevgilisinin sosyal medya paylaşımına aşk dolu yorumlar... Düşman çatlatıyorlar!

Merve Boluğur yeni sevgilisi Mert Aydın ile keyifli zamanlarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son dönemde Murat Dalkılıç'ın açıklaması sonrası sinirlenerek yaptığı çıkışla dikkat çeken Boluğur aşka geldi. Boluğur sevgilisine yaptığı yorumlarla dikkat çekti...

Merve Boluğur'dan sevgilisinin sosyal medya paylaşımına aşk dolu yorumlar... Düşman çatlatıyorlar!

Son dönemde adından yaptığı açıklamalar, aldığı sahneler, sosyal medya paylaşımları ve videoları ile söz ettiren Merve Boluğur, takipçileri tarafından psikolojisinin iyi olmadığına dair yorumlar alıyordu. Uzun zamandır yalnız olan güzel oyuncu, aradığı aşkı bulmuş, DJ Mert Aydın ile görüntülenmeye başlamıştı. 

Merve Boluğur'dan sevgilisinin sosyal medya paylaşımına aşk dolu yorumlar... Düşman çatlatıyorlar! - Resim : 1

Merve Boluğur ve Mert Aydın çiften yeni bir aşk pozu geldi. Güzel oyuncuya sarıldığı, siyah beyaz bir fotoğrafı 35.3 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan DJ Mert Aydın, paylaşımına "İlk ve son aşkımsın" notunu yazdı.

Ünlü isim de buna kayıtsız kalamayarak, sevgilisine; "Kocam" ve "Jelibonum" yorumunda bulundu. 

Merve Boluğur'dan sevgilisinin sosyal medya paylaşımına aşk dolu yorumlar... Düşman çatlatıyorlar! - Resim : 2

İkilinin kısa sürede gündem olan bu karesine, takipçileri; "Hemen nikah", "Mutluluğunuz daim olsun" ve "Yaş kaç bilmiyorum ama ilk aşk için biraz geç olmamış mı?" gibi yorumlar yaptı.

Eski kocasına kızmıştı

Son dönemdeki açıklamaları ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu ile ilgili, "Murat’tan sonra kendini toparlayamadı" ve "Bu kız delirdi" şeklinde yorumlar yapılmış; bazı sosyal medya kullanıcıları da Murat Dalkılıç'ı eleştirmişti. Dalkılıç ve Boluğur bu yorumlara dayanamayıp patlamıştı. Merve Boluğur eski kocasının açıklamasına da ateş püskürmüştü.