Merve Boluğur'dan çok konuşulacak aşk açıklaması: "Ten uyumu çok önemli"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Aşkla ilgili konuşan Boluğur ten uyumuna dikkat çekti

Merve Boluğur'dan çok konuşulacak aşk açıklaması: "Ten uyumu çok önemli"

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Merve Boluğur, uzun zamandır YouTube'dan uzak kalmıştı. Boluğur "aşk" başlıklı videosuyla YouTube'a geri döndü. Boluğur "İlişkilerde kadınlar için ne olmalı nasıl olmalı?" diye sormuşlar diyerek konuyla ilgili iki cevap verdi. Biri beraber eğlenmek diğeri ten uyumu dedi.

Murat Dalkılıç açıklaması çok konuşulmuştu

Geçtiğimiz günlerde Murat Dalkılıç sosyal medya hesabından Merve Boluğur'a yönelik açıklamalarda bulunmuştu. "Psikolojisi senin yüzünden bozuldu" sözlerine cevap veren Dalkılıç, "ayrılık nedenimizi isterse Merve açıklar" demişti. Merve Boluğur ise bu sözleri "şov yapma koçum" diyerek değerlendirmişti.

Merve Boluğur'dan bomba aşk açıklaması

Yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, YouTube'dan "Aşk" başlığı ie video paylaştı. Güzel oyuncu beraber eğlenmek ve ten uyumunun çok önemli olduğunu belirtti. "Sevdiğiniz insana dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman gerçekten onu sevebilmeniz çok önemli" diyen Merve Boluğur, "Hayatım boyunca her zaman sevgiyi birinci sıraya koymuş bir kadın oldum" açıklamalarıyla çok konuşulacak.

"Aşk kendinden geçmek gibi bir şey"

"Aşk benliğin ortadan kalkması bence, kendinden geçmek gibi bir şey olarak görüyorum aşkı. Çok derin bir konu" diyen Boluğur, birini sevmenin çok iddialı olduğunu söyledi.

İşte o video: