Bombayı patlattı, beğeni yağdı

Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu en son ilişki tavsiyeleri verdiği için gündeme gelmişti. Güzel oyuncu şimdi de paylaştığı fotoğrafla beğeni yağmuruna tutuldu.

Bombayı patlattı, beğeni yağdı

YouTube kanalı açan oyuncu Merve Boluğur, ilk videosunu yayınlamış ve olay olmuştu. Boluğur, paylaşımları ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Geçtiğimiz aylarda sanat direktörü Burak Dayı ile yollarını ayıran oyuncu Merve Boluğur, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Yaptığı açıklamalarda bir süredir gündemden düşmeyen Boluğur, siyah iddialı tulumu ile verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun gönderileri takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlamıştı. Samimi cevaplar veren Boluğur, boynundaki haç kolyeden, dini inancı ve özel hayatına kadar pek çok soruyu cevaplamıştı. Merve Boluğur, "Bir erkekte en nefret ettiğin şey ne?" sorusuna, "Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası üzerinden bir üslupla tavlamaya çalışmasından hoşlanmıyorum" yanıtını vermişti.

Oyuncu, dini inancını ve boynundaki haç şeklindeki kolyeyi soran takipçisine ise, "Haçı sembolik olarak seviyorum. O da Allah’ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım" cevabını vermişti.