Merve Dizdar'dan 'Masumlar Apartmanı' itirafı! "Garip bir özgürlük hissettim"

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz aylarda 71. bölümü ile ekranlara veda etmişti. Bir programa katılan Masumlar Apartmanı'nın sevgi dolu karakteri Gülben'e hayat veren Merve Dizdar, diziye yönelik samimi itiraflarda bulundu.

Merve Dizdar'dan 'Masumlar Apartmanı' itirafı! "Garip bir özgürlük hissettim"

Masumlar apartmanı dizisindeki performansıyla gönüllere taht kuran ve 47. Altın Kelebek 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, büyük bir ilgiyle takip edilen dizi hakkında itiraflarda bulundu.

Dizdar, Ceyda Düvenci'nin sunduğu NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, Ceyda Düvenci'nin "Psikolojik destek aldın mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. 

"Perdelerim kapalı oturmuşum"

Dizdar, "Tabii. Aldık. Bir gün evde perdelerim kapalı oturuyorum, her zaman perdelerimi açarım güneş girsin, prodüksiyon beni alıncaya kadar öyle oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız... Hoppidi hoppidi gidemiyorsun ki sete! Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim." ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar'dan 'Masumlar Apartmanı' itirafı! "Garip bir özgürlük hissettim" - Resim : 1

Merve Dizdar'dan 'Masumlar Apartmanı' itirafı! "Garip bir özgürlük hissettim" - Resim : 2

Merve Dizdar'dan 'Masumlar Apartmanı' itirafı! "Garip bir özgürlük hissettim" - Resim : 3