Sağanak ve rüzgâr Taksim'i birbirine kattı... Şemsiyeler kırıldı, vatandaşlar yürürken bile zorlandı

Meteoroloji uyarmıştı, sağanak ve şiddetli rüzgar Taksim'i birbirine kattı. Vatandaşlar yürümekte zorlandı, şemsiyeler kırıldı.

Sağanak ve rüzgâr Taksim'i birbirine kattı... Şemsiyeler kırıldı, vatandaşlar yürürken bile zorlandı

İstanbul'da etkisini gösteren sağanak yağış ve şiddetli rüzgar Taksim'de vatandaşlara çok zor anlar yaşattı. Aniden bastıran yağışla birlikte İstanbul'un bazı bölgelerinde su baskınları yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış uyarıları öğle saatlerinden itibaren kent genelinde etkisini göstermeye başladı. Aniden bastıran yağışla birlikte kentin birçok yerinde sel ve su baskınları yaşandı, yağmura sokakta yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Yağış ve şiddetli rüzgarın etkili olduğu yerlerden biri de mega kentin en işlek yerlerinden biri olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ydi. Meydanda yürüyen vatandaşlar aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar yağmurdan korunmak için açtığı şemsiyeler şiddetli rüzgara dayanamayıp bir bir kırıldı. Bazı vatandaşların rüzgar karşısında yürümekte zorlandığı görüldü.