Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz'deki 11 ilimiz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Söz konusu uyarıda 100 kilogramı bulacak yağış düşeceği belirtilirken, vatandaşlardan sel, su baskını ve heyelana karşı dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz'deki 11 ilimiz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Sinop, Samsun, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun yer aldığı uyarıda yağışların yer yer 100 kilogramı bulacağı belirtilirken vatandaşların sel, su baskını ve heyelana karşı dikkatli olmaları istendi.

Ekim ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte havalar soğumaya ve yağışlar kendini göstermeye başladı. Sonbahar mevsiminde en çok yağış alan bölgelerden olan Karadeniz için Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 11 ilin etkileneceği kuvvetli yağışlar hayatı olumsuz etkileyebilir.

Samsun ve Sinop'ta sabah saatlerinde kuvvetli yağış bekleniyor

Yarın Sinop ve Samsun çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinden itibaren yerel şekilde kuvvetli olacak. Sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Kuvvetli yağışların, Sinop'ta pazartesi sabah, Samsun'da ise pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli sağanak uyarısı! - Resim : 1

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli sağanak uyarısı! - Resim : 2

Meteoroloji'den 11 ile kuvvetli sağanak uyarısı! - Resim : 3