Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak!

Meteorolojiden alınan son verilere göre Balıkesir'in batı kıyısı, Çanakkale'nin güney ve İzmir'in kuzey ilçelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak!

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi, İzmir ve Manisa çevreleri ile gece saatlerinden sonra Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 1

Yağışların, Balıkesir'in batı kıyısı, Çanakkale'nin güney ve İzmir'in kuzey ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 2

Sıcaklıkların yağış alan yerlerde 1-3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 3Rüzgarın genellikle batı ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Meteorolojiden 3 il için kritik uyarı!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 4