Meteoroloji'den 3 il için son dakika uyarısı: Çok kuvvetli yağış geliyor!

Meteoroloji Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son dakika uyarısına göre yarın öğle saatlerinden itibaren üç ilde çok kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji, kuvvetli rüzgar, dolu ve su baskınları konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den 3 il için son dakika uyarısı: Çok kuvvetli yağış geliyor!

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarısına göre yarın öğle saatlerinden itibaren üç ilde çok kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji, kuvvetli rüzgar, dolu ve su baskınları konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, Antalya, Isparta ve Burdur için yarın kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Açıklamaya göre Antalya'da yağışlar yarın öğle saatlerinden itibaren Manavgat, Alanya, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş ilçelerinde, yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak. Yağışların Isparta'da merkez, Eğirdir, Aksu ve Sütçüler ilçelerinde, Burdur'da ise Bucak, Ağlasun ve Çeltikçi ilçelerinde etkili olması bekleniyor.

Açıklamada, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.