Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak!

Meteorolojiden alınan son verilere göre bazı işi ve bölgelerede karla karışık yağmur, kar, buzlanma ve sis hadisesi bekleniyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak!

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Zonguldak, Bartın, Karabük, Ordu, Bingöl, Erzurum, Iğdır çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 1İç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don, kıyı kesimlerde hafif don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Buna göre yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 2Sıcaklıkların Marmara'da 3 ila 5 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 3

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji bölge bölge uyardı!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 4