Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak!

Meteorolojiden alınan son verilere göre bazı il ve bölgelerde kuvvetli sağanak yağış ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak!

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Antalya'nın batı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 1

Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla kıyılarında, akşam saatlerinden sonra İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı ve Çanakkale'nin güneyinde kuvvetli olması bekleniyor. Buna göre yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 2

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde pus ve sis hadisesi ile birlikte yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 3

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 4 il için saat verdi!.. Önleminizi alın!.. Kuvvetli olacak! - Resim : 4

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Buna göre yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.