Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın!

Meteorolojiden alınan son verilere göre bazı il ve bölgelerde karla karışık yağmur, kar, kuvvetli buzlanma, sis ve çığ hadisesi bekleniyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın!

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun doğu kesimleri ile zamanla Kıyı Ege'nin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın! - Resim : 1Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ oluşma riski olmasından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın! - Resim : 2Sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Buna göre yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın! - Resim : 3Sıcaklıkların kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, doğu bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Bu yerlerde yola çıkacaklar dikkat!.. Meteoroloji saat verdi!.. Önleminizi alın! - Resim : 4Rüzgarın genellikle kuzeyli, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.