Meteorolojiden yağış uyarısı! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın öğle saatlerinden sonra Trabzon’un doğu ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Meteorolojiden yağış uyarısı! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illerimiz için yağışlı hava uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre; Ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın batı ve kuzeydoğu kesimlerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Rize, Trabzon ve Artvin’de kuvvetli yağış

Meteoroloji’den yapılan duyuruda yarın öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olamayacağı ve mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Ege kıyılarında kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.