Meteroloji'den sağanak uyarısı

Meteroloji Genel Müdürlüğü, 22 Aralık Pazar günü İstanbul başta olmak üzere Batı bölgelerindeki iller için sağanak yağmur uyarısı yaptı.

Meteroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji'nin verilerine göre hafta sonucu sıcaklıklar yine mevsim normallerinin üzerinde seyredecek ancak yurdun Batı bölgeleri yağışlı havanın etkisi altında olacak.

Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz'in Ege'ye yakın kıyılarındaki iller 22 Aralık Pazar gününü yağışlı geçirecek. Yurdun geri kalanında ise parçalı bulutlu hava hakim olacak. Doğu Karadeniz, Akdeniz Bölgesi'nin büyük bölümü ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise yazdan kalma bir gün yaşanacak.

 22 Aralık Pazar günü İstanbul'da en yüksek sıcaklığın 18 derece olması bekleniyor. İzmir 16 derece olacak. Akdeniz bölgesinde ise sıcaklıklar 19 dereceye kadar yükselecek.

22 Aralık Pazar günü en yüksek sıcaklıklar ise Doğu Karadeniz bölgesinde yaşanacak. Parçalı bulutlu havanın hakim olacğı bölgede sıcaklıklar 20 dereceye ulaşacak.

Doğu Anadolu Bölgesinde ise nispeten mevsim normallerine yakın düşük sıcaklıklar gözlenecek. Bu bölgede ve İç Anadolu Bölgesinde pus hakim olacak.