Metro sırasında kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler! Görüntüler internette yayılınca bakın ne yaptı

Görenleri hayrete düşüren olay İngiltere'nin Londra kendinde meydana geldi. Metro beklediği sırada yanındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren 23 yaşındaki öğrenci görüntüleri internette yayılınca bakın ne yaptı...

Metro sırasında kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiler! Görüntüler internette yayılınca bakın ne yaptı

Sokak ortasında cinsel ilişkiye görüntüleri bu kez Londra'dan geldi. Metro istasyanonunda yanındaki kızla cinsel ilişkiye giren 23 yaşındaki Dominic Richardson isimli genç görüntüler internette yayılınca hayatının şokunu yaşadı.  Richardson annesinin cinsel ilişki videosunu internette görmesi üzerine suçunu itiraf ederek polislere teslim oldu.

Savcı, “Halkın bir üyesi, bunu cep telefonuna kaydetti ve sanık ile kimliği belirsiz bir kadın arasındaki olayı gösteriyor. Platformda cinsel ilişkiye giriyorlardı.Görüntüleri çeken bayan şok olduğunu ve öfkeli olduğunu söyledi. Elbette suç sabahın erken saatlerinde işleniyor, olay mahallinde ve çevresinde halktan kişiler vardı.Gündüzdü ve okul tatillerinde ve sizi Stansted Havaalanı'na götüren bir rotadaydı. Birçok kişi olaya tanık oldu” dedi.

Richardson'a 60 gün boyunca alkol tüketmeme cezası verildi. Ayrıca 85 sterlin mahkeme masrafı ve 85 sterlinlik bir mağdur ek ücreti ödemesine karar verildi.