MHP'li Karakaya'dan tv100'e özel açıklamalar: 6’lı masa zaten dağılıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Deniz Tural'ın sunduğu Yerinde Siyaset programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 6Lı masanın dağıldığını söyleyen Karakaya, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun her şeyi numara. Masa numara, ülkücülüğü numara. Ülkücülüğü kavrayamadığı kesin. Ya ülkücüsündür ya da değilsindir" dedi.

MHP'li Karakaya'dan tv100'e özel açıklamalar: 6’lı masa zaten dağılıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Deniz Tural'ın sunduğu Yerinde Siyaset programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Karakaya'nın açıkmalarından satır başları:

Gölbaşı aslında Ankara’da çok iyi bilinen ve tanınan bir yer. Eskiden göl başı bu kadar temiz ve bakımlı değildi. Pırıl pırıl her şeyiyle bir ilçemiz.

Küresel bir pandemi yaşandı. Pandemi dünyada birçok şeyi değiştirdi. Pandemiyi atlattık tamam dedik öbür taraftan baktınız Rusya-Ukrayna savaşı direkt sizin ekonominizi doğrudan etkiledi.

6’lı masa zaten dağılıyor. Bugüne kadar da 6’lı masa sanki aday çıkartacakmış gibi her toplantıda bir aday ismi söyleyecekmiş gibi durum idare etti.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun her şeyi numara. Masa numara, ülkücülüğü numara. Ülkücülüğü kavrayamadığı kesin. Ya ülkücüsündür ya da değilsindir.