MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da konuştu: Kemal Kılıçdaroğlu, yarın mutlaka kaybetmelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Devlet Bahçeli, "Bu şahsı mutfağına geri dönmemek üzere gönderip ömrü boyunca video çekmeye mahkum edecek misiniz? Yarın mutlaka sandığa gidiniz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da konuştu: Kemal Kılıçdaroğlu, yarın mutlaka kaybetmelidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde açıklamalarda bulundu.

"Kılıçdaroğlu, yarın mutlaka kaybetmelidir" diyen Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun en ciddi karın ağrısı savunma sanayiindeki muhteşem atılımlar, ülkemizin muazzez ilerleyişidir. 14 Mayıs'tan sonra tahammülsüzlüklerini iyice deşifre ettiler. Depremzede vatandaşlarımıza ağır hakaret ettiler. Sosyal medyada deprem mağduru insanlarımıza küfür savuranlara insan denilmesi de insanlık değerlerine iftiradır. Gerçek manada kimin demokrasiye bağlı olduğu, kimin demokrasi karşısında konuşlandığı ayyuka çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Kılıçdaroğlu demokrat değil, klasik bir demagogdur. Sonu da despotluktur. Düzensiz göçün ne manaya geldiğinden haberi olmayan Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de 10 milyon mülteci var demesi bir başka yalandır. Türkiye bu antidemokratik heveslere emanet edilemez.

"BU ŞAHSI MUTFAĞINA GERİ DÖNMEMEK ÜZERE ÖMRÜ BOYUNCA VİDEO ÇEKMEYE MAHKUM EDECEK MİSİNİZ?"

Kaç ortaklı olduğunu sayamadığımız kumar masasını yerle bir edecek misiniz? İblisle bile protokol hazırlayıp imzalamaya teşne olan Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömecek misiniz? Bu şahsı mutfağına geri dönmemek üzere gönderip ömrü boyunca video çekmeye mahkum edecek misiniz? Yarın mutlaka sandığa gidiniz. Kılıçdaroğlu yarın mutlaka kaybetmelidir.

Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de desteği yoktur. Türkiye'yi güven ve istikrar içinde yönetmesi imkansızdır. Güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifi millet tarafından reddedilmiştir."