Millet İttifakı depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı Genel Başkanları, deprem bölgesi Malatya’da iftar sofrasında depremzedelerle bir araya geldi.

Millet İttifakı depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'yı, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş ile ziyaret etti.

Millet İttifakı Genel Başkanları, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Malatya’da iftarda sofrasında depremzedelerle bir araya geldi.

Söz konusu fotoğrafı paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Millet İttifakı Genel Başkanları olarak Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş ile birlikte; Malatyalı vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluştuk... Gönüllerimizi huzurla buluşturan mübarek Ramazan ayının; Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” notunu düştü.