Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor

Korona virüs salgınıyla mücadele için Cumhurbaşkanı Erdoğan “Biz bize yeteriz Türkiyem” diyerek Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz” dedi. Erdoğan 7 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya start verdi. Peki şimdiye kadar kampanyaya kimler katılım sağladı? İşte detaylar…

Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs salgını ile mücadele konusunda Türkiye geneli "Biz bize yeteriz Türkiyem" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, 7 aylık maaşını bağışladı.

Ziraat Fnans Grubu

Ziraat Finans Grubu, Milli Dayanışma Kampanyası'na her çalışanı adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere 62 milyon 300 bin TL bağışta bulundu.

Türk Telekom

Türk Telekom, Milli Dayanışma Kampanyası’na 40 milyon TL’yi aşkın bağışla katıldığını duyurdu.

Bakan ve Bürokratlardan 5 milyon TL 

Türkiye genelinde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bakanlar ve bürokratlardan 5 milyon TL bağış. 

Şentop 5 maaş bağışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" bağış kampanyasına TBMM Başkanı Şentop,  5 maaşıyla katılacağını açıkladı.

Bahçeli 5 maaş bağışladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya ilişkin destek verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, 5 maaşını bağışlayacağını söyledi. 

TOBB 10 milyon

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına TOBB olarak 10 milyon lira destek vereceğiz.

İTO 5 milyon

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.

Haluk Levent 30 bin TL

Sanatçı Haluk Levent, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın bağış çağrısına Haluk Levent olarak 30 bin TL ile ben de katılıyorum" dedi.

Della Milles de bağış yaptı

ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağış yaparak destek verdi.