Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı izle

Milli piyango çekilişi bilet alan milyonlar tarafından heyecanla beklenirken en çok merak edilen 2020 milli piyango yılbaşı özel çekilişinin nasıl canlı izleneceği. Milli Piyango İdaresi 2020 Milli Piyango çekilişi MPİ'nin sitesinden 15:00'ten itibaren canlı olarak izlenebiliyor.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı izle

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği, büyük ikramiyenin 80 milyon lira olduğu yılbaşı çekilişi başladı.

MPİ, Milli Piyango İdaresi 2020 Milli Piyango çekilişi, mpi.gov.tr adresinden yani kendi sitesinden saat 15:00'ten itibaren canlı izlenebiliyor.

Milli piyango çekilişi bilet alan milyonlar tarafından heyecanla beklenirken en çok merak edilen 2020 milli piyango yılbaşı özel çekilişinin nasıl canlı izleneceği.

Milli Piyango İdaresi'nin web sitesinden canlı olarak yayınlanacak çekilişler TV kanalları tarafından ara ara canlı olarak yayınlanıyor.

Peki hangi ikramiye ne zaman çekilecek?

Herkesin asıl merak ettiği soru ise büyük ikramiyenin ne zaman çekileceği. 2020 Yılbaşı Özel Çekilişi'nin en büyük ikramiyesi olan 80 milyon liranın çekilişi saat 20:00 ile 21:00 saatleri arasında yapılacak.

Aynı saatler arasında 8 milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri de yapılacak.

Diğer ikramiyeler ise 15:00 ile 21:00 arasında çekilecek.

Yılbaşı Özel Çekilişi'nde ne kadar ikramiye dağıtılacak?

Bu yılki çekilişte 436 milyon 540 bin TL ikramiye dağıtılacak.

Milli Piyango çekilişinde ödül kazananlar 1000 TL'ye kadar olan ikramiyeleri bayiden alabilecek. 1000 TL ile 20.000 TL arasındaki ikramiyelerin ödemesi ise ihtiyaridir.

1 milyon TL'ye kadar olan ikramiyeler Şube Müdürlüklerince ödenecek. 1 milyon TL ve üzerindeki ikramiyeler ise İkramiye Genel Müdürlüğü tarafından ödenecek.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde ikramiye kazanan numaraları tv100'den anında öğrenebileceksiniz.