Milli Savunma Bakanlığı'nda 'Barış Pınarı Harekatı' toplantısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ve MİT Başkanı Hakan Fidan, harekatla ilgili sabaha kadar süren bir toplantı yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı'nda 'Barış Pınarı Harekatı' toplantısı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat'ın doğusundaki teröristlere yönelik icra edilen Barış Pınarı Harekatı planlandığı şekilde başarıyla devam ederken Akar ve TSK komuta kademesinin de harekatın sevk ve idaresine yönelik yoğun mesaisi sürüyor. 

Barış Pınarı Harekatı'nı anbean takip eden Akar ve komutanlar dün gece de önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve TSK komuta kademesi ile MİT Başkanı Hakan Fidan'ın katıldığı sabahın ilk ışıklarına kadar süren toplantıda, Barış Pınarı Harekatı'nda gelinen son durum ve bölgedeki gelişmeler değerlendirildi, anlık bilgiler kapsamında talimatlar verdi.

Milli Savunma Bakanlığı'nda 'Barış Pınarı Harekatı' toplantısı - Resim : 1

- Sahadan gelen son görüntüler de detaylı olarak incelendi

Milli Savunma Bakanlığı'nda 'Barış Pınarı Harekatı' toplantısı - Resim : 2

Kuvvet Komutanlıklarının Harekat Merkezleri ve bölgedeki birliklerin komutanları ile video konferans yöntemiyle görüşülen toplantıda, sahadan gelen son görüntüler de detaylı olarak incelendi.

Gelen anlık bilgiler kapsamında değerlendirmeler yapılırken harekatın emniyetle devamı için ABD'li ve Rus muhataplarla her kademede karşılıklı bilgi alışverişi de gerçekleştirildi. 

Toplantıdan görüntüler bu sabah kamuoyu ile paylaşıldı.