Milli Takım’a kök söktürmüştü! Galatasaray, yeni kalecisini buldu! Muslera’dan sonra eldivenleri devralacak!

Galatasaray’ın Fernando Muslera’nın yerine Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i transfer etmek istediği, tecrübeli kalecinin de sarı kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığı kaydedildi.

Milli Takım’a kök söktürmüştü! Galatasaray, yeni kalecisini buldu! Muslera’dan sonra eldivenleri devralacak!

Kalesinde yılların tecrübesi Muslera bulunan Galatasaray, Urugaylı file bekçinin ardından kaleyi teslim edeceği bir isim arayışına girdi.

LİVAKOVİC GÜNDEME GELDİ

Fotomaç’ın haberine göre Galatasaray’ın gündemine tanıdık bir isim geldi. Galatasaray’ın Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen kaleci Livakovic’i gündemine aldı.

Milli Takım’a kök söktürmüştü! Galatasaray, yeni kalecisini buldu! Muslera’dan sonra eldivenleri devralacak! - Resim : 1

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Hırvat kalecinin sarı kırmızılı takıma gelmek istediği belirtildi. Kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmayan Livakovic, milli takımın da değişmez isimlerinden biri oldu. 28 yaşındaki file bekçisi, Hırvatistan’ın Milli Takımımızı 2-0 yendiği maçta kalesini gole kapatmıştı.

Milli Takım’a kök söktürmüştü! Galatasaray, yeni kalecisini buldu! Muslera’dan sonra eldivenleri devralacak! - Resim : 2

Dinamo Zagreb'le olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Livakovic bu sezon 39 maça çıktı, kalesinde 43 gol gördü.

Değeri 14 milyon Euro olarak gösterilen tecrübeli kaleci 8 maçta  kalesini gole kapatmayı başardı.