Büyük aşk fiilen bitti

Milyon dolarlık harcamalar, skandallarla dolu Kim Kardashian ve Kanye West cephesinden son gelen haberler, evliliklerinin fiilen bittiği yönünde.

Büyük aşk fiilen bitti

Evliliklerinde çalkantılı döneme gören Kim Kardashian ve Kanye West cephesinden son gelen haberler, evliliklerinin fiilen bittiği yönünde. Kardashian'ın mahkemeye boşanma başvurusu yaptığı, kendine Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttuğu öne sürüldü.

Fiilen ayrıldılar

Kim Kardashian ile Kanye West’in evliliği bir süredir boşanma haberleriyle gündeme geliyor. Ancak şimdiye dek çift, olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapmadı. The Mirror gazetesinin haberine göre, West Wyoming’deki çiftliğinde kalırken, reality show yıldızı Kardashian, dört çocuğu ile birlikte Los Angeles’ta yaşıyor.

43 yaşındaki rap şarkıcısı West’in, 40 yaşındaki eşi Kardashian ile dört çocuğunun yaşadığı Los Angeles’taki eve dönme planı yok.

Kardashian ile West'in altı yıllık evliliklerini ‘fiilen bitirmişken’, yakın zamanda tekrar birlikte yaşamayı planlamadığı haberinin ardından, boşanma başvurusu yaptıkları öne sürüldü. People dergisine göre Kardashian, daha önce Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttu.

Kardashian, NBA yıldızı eski eşi Kris Humphries ile 72 gün süren evliliğini bitirirken de Wasser ile birlikte çalışmıştı.

Birkaç aydır ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin ilişkisinin, West’in ABD’ye başkan adayı olduğu zamanlarda koptuğu düşünülüyor. West, seçim kampanyası döneminde, Twitter paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Eşi ile iki yıldır boşanmaya çalıştığını söyleyen West, daha sonra bu paylaşımını silse de evliliğin çatırdadığı görüntüsünü vermekten kurtulamamıştı. Kardashian, bu açıklamanın ardından eşinin bipolar bozukluğu olduğunu ve anlayışla karşılanması gerektiğini söyleyerek West’in arkasında durmuştu.

West ayrıca Kim Kardashian ile annesi Kris Jenner hakkında da ırkçı oldukları ve kendisini zorla hastaneye kaldırma istedikleri suçlamalarını yapmıştı.

İşte bu çalkantılı seçim kampanyası dönemi sonrası Kardashian ile West ikilisi, Instagram’da çiftlikte birlikte fotoğraflarını paylaşıp ‘güç gösterisi’ yapsa da aslında çok sınırlı zamanda bir araya geldi.

Çifte yakın bir kaynak, Hollywoof Life’a konuşarak, “Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor, zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil” yorumunu yaptı. Kaynak ayrıca, “Kanye, etrafında, Kim’i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip” ifadesini de kullandı.

West’in Wyoming’de en mutlu zamanlarını yaşadığını belirten kaynak, “Kanye için çiftlik daha iyi bir yer. Kim’in Los Angeles’ta olması gerekiyor ve çocuklarını da yanında istiyor. Onların hayatlarını normal şekilde sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Çocuklar babalarıyla her gün iletişim kuruyor, görüntülü konuşma yapıyor” dedi.

Evliliklerinin fiilen bittiği ve yakın zamanda bir araya gelme planlarının olmadığı bilgisinden yaklaşık bir ay kadar önce çiftin evliliklerini kurtarmak için mücadele ettiği haberi ortaya atılmıştı.

Kaynaklar, Kardashian’ın yakın zamanda boşanma başvurusu yapmayacağını söylerken, ikilinin ayrı hayatlar yaşamaya başladıklarını söylemişti.