Fenomen sert kayaya çarptı

Instagram'ın milyoner fenomenleri arasında yer alan Gianluca Vacchi, son yaptığı paylaşımla tepki çekti. Vacchi'nin mankenlerin kalçasını müzik aleti gibi kullanması sosyal medyada büyük eleştirilere neden oldu.

Hem milyoner hem fenomen. Instagramı son dönemde sallayan isimlerin başında gelen Gianluca Vacchi, bu kez dozu abartınca tepki gördü. Her zaman olduğu gibi tatilden çılgın video ve fotoğraflar paylaşan Vacchi, birlikte eğlendi mankenlere yaptığı hareketler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

2017 yılında Türkiye'ye de gelerek DJ'lik yapan Vacchi, yaptıklarıyla çok konuşulmuştu. Vacchi özel bir yatta parti düzenledi. Partiye birbirinden güzel mankenleri davet eden Instagram fenomeni, takipçileriyle paylaşmak için bir video çekti. Videonun başında müzik eşliğinde dans eden Vacchi, merdivenlerden aşağıya indikten sonra önce doğru eğilmiş pozisyonda duran mankenlerin kalçalarını müzik aleti gibi kullanarak ritm tutuyor.

Videoyu sosyal medya hesabına yüklemesinin ardından başlayan eleştiriler, Vacchi'nin moralini bozmuşa benziyor. Yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği videonun yorumlarında fenomene büyük öfke vardı. Kadınların onu sevdiği için değil parası olduğu için bunlara katlandığını söyleyen takipçileri, Vacchi'yi kadınlara saygı duymamakla itham etti.

Vacchi'nin zaman zaman 'saygı' içeren paylaşımlarına göndermede bulunan takipçiler, hayata saygı duyduğunu iddia eden bir insanın kadınlara da saygı duyması gerektiğini vurguladı. Tabii aksini söyleyen takipçileri de vardı Vacchi'nin. Bir kadın, "Bir dahaki sefere beni de davet et" diye yazarken, bir başka kadın, "Orada olmak için neler vermezdim" diye yazdı.

Gianluca Vacchi kimdir?

İtalyan iş adamı kimliğiyle birçoğumuzun babası yaşında olan bu yakışıklı ve pek zengin beyefendi Instagram’ı şanıyla ve şöhretiyle adeta titretti diyebiliriz. Kulaktan kulağa dolaşan bilgilere göre ise diğer bir zengin Instagram fenomeni Dan Bilzerian’ın tahtını salladığı yönünde… Peki kimdir bu Gianluca Vacchi?

İtalya, Hindistan ve Hollanda gibi ülkelerde üretim tesisleri var ki bu sayede bu kadar zengin olup parayı götürmüş kendisi… Vücuduna yaptırdığı sayısız dövme size bir hayli itici geliyor olabilir ancak kendisinin dövmeleri hakkındaki açıklamaları şu şekilde: Kimi insanın içi, kimi insanın dışı kirli olur. Ben dışımın kirli olmasını seçtim!

13 milyon takipçi

Bir başka sosyal medya fenomeni olan milyoner Dan Bilzarian’ın tahtını sallayan Vacchi, 13.3 milyonluk takipçisiyle Instagram’ın en gözde isimlerinden biri haline geldi. Tatil fotoğraflarını paylaşan iş adamı, en çok eşi Giorgia Gabriele ile teknede yaptığı dansla konuşuldu.

O bir stil ikonu

Şaşalı hayatını gözler önüne sermekten büyük zevk alan Vacchi, aynı zamanda da aykırı giyim tarzıyla bir ‘stil ikonu’ olarak tanımlanıyor. İtalyan işadamının fotoğrafları arasında lüks evler, özel jetler, müthiş yatlar yer alıyor. Gianluca Vacchi aynı zamanda ünlülerle de arkadaşlık yapıyor. Hollywood yıldızı Zac Efron ile çekilmiş tatil fotoğraflarını da Instagram’dan paylaştı. Fenomen işadamı, eski fubolcu Christian Vieri gibi futbolcularla da arkadaş.

Karısına aşık(mış)

Vacchi’nin, sosyal medyada kadınlarla fotoğraflarını paylaşan Dan Bilzerian’dan farkı, karısı Giorgia Gabriele’e duyduğu büyük aşk. Vacchi 31 yaşındaki model Gabriele ile birlikte çektikleri fotoğraf ve videoları Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. İş adamının fotoğraflarında en çok dikkat çeken özelliği de kaslı ve dövmelerle kaplı vücudu.