Minik Eymen cinayetinden bir dram daha çıktı!

İzmir’de elleri ayakları bağlanmış şekilde kullanılmayan bir tandır içinde cesedi bulunan 5 yaşındaki Eymen'in kendisinden bir yaş küçük kız kardeşinin olduğu ve başka bir aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı.

Annesi ve annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen minik Eymen cinayetinin ardından bir aile dramı çıktı. Babası kalp krizinden öldükten sonra Eymen'in kendisinden küçük kız kardeşinin annesi tarafından evlatlık verildiği öğrenildi.

Minik Eymen cinayetinden bir dram daha çıktı! - Resim : 1

 

 

Annesi Eymen'i ise 1.5 yıl boyunca bakması için Eskişehir'deki bir akrabasına bırakmış ve bu süre içinde hiç görmeye gitmemiş... Yakın zaman önce denize götüreceğim diye Eymen'i arkabasından alan anneyi, çocuğuna uzun süre bakan akrabası ile yaptığı görüntülü telefon görüşmesi ele vermiş. Görüntülü görüşme sırasında çocuktaki morlukları farketen akraba 15 temmuzzda şikayette bulunmuş. Ancak ne yazıkki Eymen'i kurtaramamış.

 

DNA testi yapılacak

Öte yandan, talihsiz çocuğun cenazesini almak için Eskişehir’den İzmir'e gelen yakınları, İzmir Adli Tıp Kurumunda bir şok daha yaşadı. Ölümünün üzerinden çok zaman geçtiği için çürümeye yüz tutan cenaze, yakınlarına teşhis ettirilemedi. Eymen'in anneannesinden alınan DNA örneklerinin minik çocuğun DNA'sı ile karşılaştırılmasının ardından cenazenin aileye teslim edileceği ifade edildi.