Fatih Terim'den Mostafa Mohamed kararı! 4 milyon euro...

Mısırlı forvet Mostafa Mohamed için Fatih Terim ve yönetim kararını verdi. Uzun süre gol atamayan Mohamed, Çaykur Rizespor maçında 2 gol atarak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

Fatih Terim'den Mostafa Mohamed kararı! 4 milyon euro...

Son saniyelerde gelen Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Gol orucunu bozan Mısırlı forvet Mostafa Mohamed maçta 2 gol atarak yıldızlaştı. Fatih Terim ise Mostafa Mohamed için kararını verdi.

Terim kadro kararını verdi

Ligin ilk 7 haftasında forvetlerinden sadece 2 kez skor katkısı alabilen Galatasaray, Rize'de golcüleriyle kazandı. Mohamed'in dublesine Diagne muhteşem asistiyle eşlik etti. Çaykur Rize deplasmanında atılan 3 golde Mohamed ve Diagne'nin başrolde olması, Fatih Terim'i memnun etti. Terim, kadro planlamasında ileri uçtaki tercihini Diagne ya da Mohamed'den yana kullanmaya karar verdi.

Fatih Terim'den Mostafa Mohamed kararı! 4 milyon euro... - Resim : 2

Halil Dervişoğlu kulübeye çekilecek

Halil Dervişoğlu ise artık yardımcı forvet rolüne soyunacak ve Diagne-Mohamed ikilisini tamamlayan oyuncu olacak. Teknik heyet, iç saha maçlarında Diagne'yi, deplasmanlarda Mohamed'i tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor.

Lig ve Avrupa'daki yorucu maç trafiğini dikkate alan Terim ve yardımcıları, ileri uçta dönüşümlü kullanacakları Diagne ve Mohamed'den maksimum verimi alacaklarına inanıyor.

Fatih Terim'den Mostafa Mohamed kararı! 4 milyon euro... - Resim : 3

1 Temmuz'a kadar fiyatı 4 milyon dolar!

G.Saray'ın 1.5 sezon için Mısır ekibi Zamalek'ten kiraladığı Mohamed için sarı-kırmızılıların 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu bulunuyor. Kiralama ücreti olarak 2 milyon dolar ödenirken 1 Temmuz 2022'ye kadar opsiyon hakkı G.Saray'da.