Ciciş Esra: Bu pozu ilk ben paylaştım, Şeyma beni kıskanıyor!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile konuşulan TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın paylaştığı üstsüz çırılçıplak pozuna Ciciş Esra'dan olay sözler geldi. Göğüslerini kapatarak poz veren Ciciş Esra, "Bu pozu ilk ben vermiştim, Şeyma beni kıskanıyor" dedi.

Ciciş Esra: Bu pozu ilk ben paylaştım, Şeyma beni kıskanıyor!

Son paylaşımıyla yürek hoplatan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın fotoğrafına, Cicişlerden gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Ciciş Esra, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafıyla Şeyma Subaşı'nın kendisini kıskandığını söyledi.

"Şeyma Subaşı beni taklit ediyor, bana özeniyor" sözleriyle dikkat çeken Ciciş Esra, İnstagramdan olay paylaşımlar yaptı.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile konuşulan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın üstsüz çıplak pozuna ciciş Esra dan tepki geldi.

"Şeyma kıskanmış, bu pozu ilk ben vermiştim"

Hindistan cevizi ile gögüğlerini kapatarak poz veren Ciciş Esra, "Bu pozumu kıskanmış biri yine. İlk bu pozu ben vermiştim tatilde. Hep ilklerin kadını oldum. Türkiye’de ilk life style ile biz ünlü olduk @ceydaersoyy ile. Çok eleştirdiniz bizi ama unutmayın biz bir jenerasyon yarattık. Herkes artık bizim gibi konuşuyo bizim gibi yaşıyomuş gibi gösteriyor kendini. Oysaki biz artık o eski pozları vs. Kaldırtmak için hukuki yollara çoktan başvurduk bile. Taklitçilerimizi izleyin artık biz akıllandık @ceydaersoyy dimi Ceydoşum?" dedi.

Ciciş Esra: Bu pozu ilk ben paylaştım, Şeyma beni kıskanıyor! - Resim : 1

 

Sadece bu paylaşımıyla da sınırlı kalmayan Ciciş Esra, ardından üstsüz ve çıplak bir fotoğrafını daha paylaştı.

Ciciş Esra: Bu pozu ilk ben paylaştım, Şeyma beni kıskanıyor! - Resim : 3

Şeyma Subaşı'nın paylaştığı üstsüz pozu için bizi taklit ediyor diyen Ciciş Esra, Subaşı için benim hayranımdı dedi.

İşte Ciciş Esra'nın o açıklamaları

"Bu ve benzeri pozlarımızı vs. internetten kaldırtmak için avukatlarımız çalışıyor biz kaldırttıkça yenileri çıkıyor hatta başedemiyoruz ama biz kaldırtmaya çalışırken bazıları bizi taklit ediyo ya işte bu olaya farkındalık yaratmak için tekrardan paylaşıyorum ve diyorumki ilk biz yaptık ilk biziz siz değilsiniz. (özentilik kanında var ben senin bizim dışımızda da kimi taklit ettiğini çok iyi biliyorum o taklit ettiğin de daha ben ünlü değilken bile benim hayranımdı zaten hahahahj."