Ünlü model evine zorla giren soyguncularla silahlı çatışmaya girdi!

Evine zorla giren soyguncularla silah çekip çatışan ünlü modelin görüntüleri herkesi şoke etti! Üzerinde iç çamaşırı olduğu sırada odasına kaçmayı başaran ve ardından silahını çekip ateş eden Ansley Pocheco dehşeti yaşadı.

Amerika Miami'de yaşayan 26 yaşındaki ünlü Instagram modeli Ansley Pacheco, yarı çıplak yatak odasında uzanırken evine hırsız girdi. Hırsızların eşi ve çocuğuna silah uzattığını gören model, kendi silahını alarak ateş etmeye başladı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay gecesi evinin yatak odasında yarı çıplak bir şekilde uzanırken kocası, arkadaşları ve yedi yaşındaki oğlu, evin salonunda oturuyorlardı.

Bir anda salondan gelen "Yere çökün, yoksa ateş edeceğiz" sesleri gelmesi üzerine odadan çıkıp salona doğru giden model, maskeli iki adamın kocası, arkadaşları ve oğluna silah doğrulttuklarını görünce hemen odasına koşup tabancasını aldı.

Tabancasını alan Ansley, maskeli soygunculara ateş etti. Soyguncular da modelin bulunduğu yatak odasına ateş etmeye başladı. Duvarın arkasına saklanan ünlü isim, gelen kurşunlardan kendisini korumayı başardı.

Değerli mücevherleri aldılar

Silahla karşılık veren soyguncular, evden mücevher gibi bazı değerli eşyaları alıp kaçtı. Modelin kocası Pacheco, yatak odasına koşup karısının elinden tabancayı alıp hırsızları yakalamak için dışarı koştu ama yetişemedi.

Korkunç olay soygun sonrası açıklama yapan Ansley, olayda gerek ailesi gerek kocasının arkadaşlarından kimsenin yaralanmamış olmasının kendileri için büyük bir teselli olduğunu söyledi. Polis, soyguncuların kimliğini henüz tespit edemedi. Ansley ve kocası da soyguncuları tanımadıkları ve kim oldukları hakkında bilgileri olmadığını söyledi.