Ünlü model dehşet anlarını anlattı! "Üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalıştı"

Model Dilara Kurşun, kendisini darp edip, cinsel saldırıda bulduğunu iddia ettiği eski sevgilisi Tufan Kılıç’tan şikayetçi olmuştu. Dilara Kurşun yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Ünlü model dehşet anlarını anlattı! "Üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalıştı"

2016 yılında Miss Turkey yarışmacısı model Dilara Kurşun, eski sevgilisi tarafından cinsel tacize ve şiddete maruz kalmıştı. Eski sevgili Tufan Kılıç, 'nitelikli cinsel saldırı', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 14 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ünlü modelse yaşadığı korkunç anları ilk kez anlattı. 

"5 saat kadar bana saldırdı"

Dilara Kurşun şunları anlattı: "Sanık Tufan'ın bu süre zarfında öfke kontrol problemi olduğunu görmüştüm. Ağır ilaçlar ve ağır alkol kullanıyordu. 4 Haziran 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı. 5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi. Sonra zaten kendisini affetmemi istedi, pişmanlığını hissettirdi. 15 Haziran günü ise sanıkla tanışma yıldönümümüzdü. O gün annemdeydim ve sanık beni arabasıyla evden aldı. Beni Kumköy'de ıssız bir plaja götürdü. Orada masa kurmuştu."

 

Ünlü model dehşet anlarını anlattı! "Üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalıştı" - Resim : 2

"Üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıyordu"

Kurşun korkunç anları anlatmaya şu sözlerle devam etti: , "Tufan orada alkol almaya başladı. Havanın soğuk olması ve karanlık olması nedeniyle oradan ayrılmak istediğimi söyledim. Bana bağırarak 'Sana yaranılmıyor, sen benimsin' gibi sözler söyleyerek bağırmaya başladı. Saçlarımdan ve boynumdan tutup öpmeye çalıştı. Bir yandan üstümdeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıyordu. Benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini düşündüm. O anda kaçmaya çalıştım. Yaptığı hareketler cinsel isteğe yönelik hareketlerdi. O anda onunla mücadele verdim ve bağırmaya başladım. Sonra korktu ve durdu. 'Gitmek mi istiyorsun?' dedi ve arabasının anahtarını verdi. Arabasına bindim ve oradan uzaklaşarak annemlerin evine geldim. Sonrasında Tufan'ı almak için tekrar geldim, arabasıyla alıp onun evine geçtik. Ben eve girmedim. Evin önünde tartışmamız oldu. Taksi durağının olduğu yerde tartıştık. Sonrasında polisler geldi ve Tufan benden telefonunu çaldığım gerekçesiyle şikayetçi olduğunu söyledi polise. Bende orada ona serzenişte bulundum ve onu bir daha görmedim. Olaylardan sonra banka hesabıma 1 kuruş, 1 kuruş paralar atarak mesajlar yazıyordu. Ayrıca tehdit mesajları vardır. Sanıktan şikayetçiyim"