Motosiklet ile scooter kafa kafaya çarpıştı! 2 yaralı...

İstanbul Ataşehir’de motosiklet ile elektrikli scooter kafa kafaya çarpıştı. Kazada scooter sürücüsü yerde sürüklenirken motosiklet sürücüsü ağaca çarparak durabildi. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Elektrikli scooter kullanan bir kişi yolun karşısına geçmek isterken seyir halinde olan motosiklet sürücüsü duramayarak elektrikli scootera çarptı. Çarpmanın etkisiyle scooter sürücüsü sürüklenerek yere yığıldı. Takla atan motosikletin sürücüsü ise bir süre yolda sürüklendikten sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Çevredekiler kazazedelere yardım etmek için yanlarına koştu. Kazada hem motosiklet sürücüsünün hem de elektrikli scooter sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.

"Motor takla atıp ağaca yapıştı”

Kazaya tanık olan Hülya Turan, “Ben markete gidiyordum şurada motosiklet kazası olduğunu gördüm. Motosiklet devrilmişti. Vatandaşlar toplanmıştı. Trafik durma noktasındaydı. İki ambulans vardı yaralılar vardı” dedi.
Alperen Yonucu ise, “Işıklardan gelirken motosiklet hızlı geliyordu. Scooter da önüne çıktı. Motor havada takla attı. Scooter sürücüsü yerde yatıyordu. Motor takla atıp ağaca yapıştı” diye konuştu.