Mücahit Arınç'tan, babası Bülent Arınç'ın Kavala ve Demirtaş ile ilgili görüşlerine açıklama

Gazeteci Hadi Özışık, Bülent Arınç'ın, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkındaki görüşlerini Bülent Arınç’ın oğlu ve aynı zamanda AK Parti İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç’a sordu. Gazeteci Hadi Özışık, Mücahit Arınç'ın açıklamalarını tv100 ekranlarında açıkladı.

Gazeteci Hadi Özışık, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın, 4 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve 3 yıldır tutuklu bulunan Osman Kavala ile ilgili görüşlerini, Bülent Arınç’ın oğlu ve aynı zamanda AK Parti İstanbul Milletvekili olan Mücahit Arınç’a sordu.

Mücahit Arınç, babası Bülent Arınç’ın, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili görüşleriyle ilgili olarak Gazeteci Hadi Özışık’a “Kavala konusunu başından beri böyle düşünüyordu. Hep söylediği buydu. Daha önce de böyle konuşmuştu. Demirtaş konusunda ise;  Demirtaş üzerinden Kürtler’in uca giden taraflarını kendi şahsi görüşü olarak toparlamaya çalışıyor. Görüşlerini gündeme göre açıklıyor. Açıklamaları, AK Parti ya da Cumhurbaşkanı’nı bağlayan bir konuşma değil” açıklamasında bulundu.