Mucize Doktor 32. bölüm izle

Mucize Doktor dizisinin 32. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı. 8 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Mucize Doktor'un 32. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Mucize Doktor 32. bölüm izle

Fox kanalında yayınlanan Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 32. bölümü de yayınlandı. Dizinin bu bölümü internete yüklendi.

Mucize Doktor 31. bölümde ne olmuştu?

Ali iki korkunç olasılıkla karşı karşıyadır. İlki Adil’in süratle kötüleşen durumudur; kimse Ferda’nın babasını ameliyat etmeme kararını değiştiremez. İkincisi bebeğin akıbetidir; Ferman’ın bütün baskısına rağmen Beliz bebeği evlat edinmek istemez. Zaman hem Adil hem de bebek için daralır. Ama son anda, Ali’nin yüreğinin derinliklerinden gelen bir çözüm, herkese yeni bir umut kapısı açacaktır.

Mucize Doktor'un konusu

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” FOX’ta.

MUCİZE DOKTOR 32. BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor dizisinin 32. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.