Mucize Doktor dizisinin 39. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı, " Hata yaptım!"

FOX tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Mucize Doktor dizisinin 39. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyici kitlesi katlanarak artan dizinin yeni bölümünde herkes Ali'nin hasta teşhisinde hata yaptığını düşünür. Bu durum Ali'yi kahreder.

Mucize Doktor uzun bir süredir izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Doktor Ali Vefa'nın mucizeleri izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. 

Mucize Doktor'un 38. bölüm özeti

Babasını hayatından çıkaran Nazlı, aradığı teselliyi Ali’de bulamayınca ikili şimdiye kadar yaşadıkları en büyük ilişki krizinin eşiğine gelirler. Ali, Nazlı için değişmemenin yollarını aramaya başlar ve bu süreçte değer verdiği herkes ve her şey ondan uzaklaşır. Önce öfkeli bir hasta yakını Ali’yi istemez. Sonra Leyla’ya alışmaya çalışan Beliz bebeği 48 saatliğine alıkoyar. Ve Adil, Ali’yi ihmal ederek vakasını kişiselleştiren Ferda’nın üstüne titrer. Gittikçe köşeye sıkışan ve köşeye sıkıştıkça da kendini daha çok zorlayan Ali’ninse aklında tek bir soru vardır: Hayat, Nazlı’nın dediği gibi bir seçim midir? Yoksa bazı şeyleri hayat bizim için mi seçer?