Mucize Doktor dizisi 42. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı

Ekranların fenomen dizisi Mucize Doktor'un merakla beklenen 42. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Ali bir anda kendini kıran kırana bir mücadelenin içinde bulur. Ferman için çember daralmaya başlamıştır. Ali ve Ferman birbirlerine düşman mı olacaklar?

Mucize Doktor yeni bölümüyle 17 Aralık perşembe akşamı, saat 20.00'de FOX ekranlarında.

Mucize Doktor Dizisi 41. Bölüm Özeti

Öncesinde Tanju Hoca’dan kendisine estetik yapması için istekte bulunan ve kabul görmediği için kendi kendine estetik yapan  Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlıyor. Hem Tanju Hoca  hem de hastane köşeye sıkışıyor.  Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapıyor fakat Ferman’ın başka planlarının olması ikilinin arasında gerilime yol açıyor.  Diğer tarafta Nazlı’yla ayrılığın onda neler hissettirdiğini yeni kavrayan Ali depresyona giriyor. Kafası oldukça dağınıkken bir anda kendini Ferman Hocasıyla garip bir cerrahi düellonun ortasında buluyor.

Hastaneye gelen SMA’lı Ferdinin omurgasını düzelterek büyük başarı yakalayan Ali hastanedeki tüm takdiri toplarken, yaptığının yanlış olduğunu düşünen Ferman’la karşı karşıya kalıyor. Tanju hocaya bile kendini ispat etmişken, Tanju ile Ferman arasında gerginliğe yol açan Ali Vefa diğer yandan yeni komşusu Ezo ile yakınlaşmaya başlıyor.

Bir anda tüm hastanenin Ezo’yu duyması ve merak etmesi Nazlı’nın da bu durumdan haberdar olmasını sağlıyor. Kıskançlık ve aşk acısını bir arada yaşayan Nazlı’nın Ali’nin bir başka kızla görüşmesine tepkisinin ne olacağı ise oldukça merak konusu oluyor. Ali’nin Nazlı’ya ait her şeyi silmesinin ardından Açelya dayanamayıp Nazlı’ya Alinin bir kızla görüştüğünü söylüyor.