Onur Tuna üstsüz pozuyla Instagram'ı salladı

Ekranların fenomen dizisi Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna, korona virüs nedeniyle günlerini evinde geçiriyor. Instagram'daki takipçileriyle üstsüz bir fotoğrafını paylaşan Onur Tuna'ya adeta beğeni yağdı. Ünlü oyuncu Celil Nalçakan ise Onur Tuna'ya isyan etti.

Onur Tuna üstsüz pozuyla Instagram'ı salladı

Korona virüs salgını, birçok sektörü olumsuz etkilediği gibi dizi sektörünü de set ortamından etti. FOX TV'nin en çok izlenen dizisi Mucize Doktor'da sagın sebebiyle çekimlere ara vermek zorun kaldı. İzleyiciyi üzen bu olayın ardından dizi oyuncuları, sevenlerinden uzak kalmamak için ise sosyal medyaya ağırlık verdi.

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Ferman'a hayat veren Onur Tuna da gönüllü karantina altındayken düzenli spor yaparak sosyal medya paylaşımlarını sıklaştırmaya başladı. Forma giren vücudunu da Instagram'dan paylaşan Tuna, beğenileri kapsa da bazı sosyal medya kullanıcılarının isyan yorumlarından kaçamadı.

Sosyal medya hesabından üstsüz poz veren Onur Tuna, kaslı vücuduyla 189 bin beğeni aldı. Oyuncu Celil Nalçakan ise Tuna'nın paylaşımına "İyice boz sinirlerimizi kardeşim" yorumunu yazarak isyan etti

Onur Tuna üstsüz pozuyla Instagram'ı salladı - Resim : 2Mehmet Özgür ise ''Ağır mübarek gün cıscıbıl olan var olmayan var emme yeğenim triceps'lerin azcık daha gelişmeli az eksik galmış... köyden musta emmin'' yorumunu yaptı.

Onur Tuna'nın pozuna takipçileri de tepkisiz kalamadı. Birçok kişinin aksine Tuna'nın kilo verdiğini görenler "Karantina yaramış" yorumunu yaptı.

Onur Tuna kimdir?

1.95 cm boyundaki oyuncu, lisanslı basketbol, voleybol, masa tenisi ve futbol oynamıştır. 15 yaşında lisanslı basketbolcu olarak Bursa Oyak Renault'a transfer oldu ve dolayısıyla Bursa Erkek Lisesi'nde okudu. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde lisansını tamamladıktan sonra, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı'nda bir yıl Sanat Müziği Ses Eğitimine devam etti.

Tiyatro sahnesine ilk kez, altı yaşında İbiş'i oynayarak çıkan ve üniversite yıllarında eş zamanlı olarak tiyatro oyunlarında yer almaya devam eden oyuncu, İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde 2,5 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve Neşe Erberk Ajans'ta 4 yıl fotomodellik yaptı.

İstanbul'a geldiğinde ise Üç Mota Ümit Çırak'la, Rodin'in Heykelleri metodunu öğreten Ayla Algan'la bir yıl, sekiz ay Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda ve son olarak Yasak Elma dizisindeki Alihan Taşdemir karakteri için Saim Güveloğlu ile metod ve kamera önü oyunculuğu çalıştı.

14 yaşından beri müzikle de ilgilenen sanatçı, nota ve ses eğitimi almayı da ihmal etmedi; gitar ve piyano çalan, besteler yapan, kendine ait müzik stüdyosu da bulunan, dört duvar arası müzisyeni Tuna, sözü ve bestesi kendisine ait, 4 şarkıdan oluşan ilk EP albümü Uzay Misali'yle dijital platformlarda 22 Haziran 2018 tarihinde yerini aldı.

İlk albümünde yer alan Korkmadım ve Ben Özlerim şarkıları, Yasak Elma dizisinde de yayınlandı. Şu sıralar, yine sözü ve bestesi kendisine ait, tek şarkıdan oluşan ikinci Single albümü Yangın Yeri'yle 22 Kasım 2019 tarihinde, tüm digital platformlarda yerini almaya hazırlanıyor.

2011, Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk hayatına adım atan oyuncu, sürecinde Cesur Yürek dizisi, Ağır Romantik filmi, Yadel Uzun'un sanatsal kısa filmi "Kir" ve günümüzde FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandırmaya devam etmektedir.