Mucize Doktor'un Damla'sı Merve Dizdar'dan evlilik itirafı

En son FOX TV'de yayımlanan sevilen dizi Mucize Doktor'da rol alan Merve Dizdar, karantina döneminde evliliğini gözden geçirdi ve sonucu paylaştı.

Mucize Doktor'un Damla'sı Merve Dizdar'dan evlilik itirafı

Son zamanların aranan ismi haline gelen, Gupse Özay'ın filmi Eltilerin Savaşı'nda da başrol oynayan, Alice Müzikali'nde birbirinden ünlü isimlerle beraber sahnelerin tozunu attıran Merve Dizdar, son olarak FOX TV ekranlarının reytingi en bol dizisi Mucize Doktor'a transfer oldu. 

Sevilen diziye transferiyle hayranlarını oldukça sevindiren Merve Dizdar, karantina döneminde evliliğini gözden geçirdi ve sonucu da sevenleriyle paylaştı. Gürhan Altundaşar ile evli olan oyuncu, hayattaki en doğru kararının evliliği olduğunu söyledi. 

Merve Dizdar, ''Gürhan ile hayatımda ilk defa bu kadar uzun vakit geçiriyorum. Doğru bir tercih yaptığıma kanaat getirdim. Gerçekten, iyiyiz'' dedi.

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986’da İzmir’de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yaptı.

Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başladı.“İlk sinema deneyimi “Bir ses böler geceyi” filminde, Cem Davran ile yaptı.

Merve Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizi ve filmlerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş, Kertenkele, Arkadaşlar İyidir ve Vatanım Sensin dizisiyle seyircilerle buluştu.

 Ayrıca Organik Aşk Hikayeleri, Yok Artık 2, Körfez, Mandıra Filozof’u filmlerinde de rol aldı.

Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan, Ezgi Mola, Şükrü Öztürk, İbrahim Selim gibi birbirinden ünlü isimlerle beraber Alica Harikalar Diyarı müzikalinde yer aldı. 

Gupse Özay'ın yazıp yönettiği Eltilerin Savaşı dizisinde Özay ile beraber başrolü paylaştı. 

Son olarak ise FOX TV'de Mucize Doktor dizisinde rol almaktadır.