Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder veda etti

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un yeni sezonunda diziye veda eden Özge Özder'in sosyal medyadan yaptığı açıklama çok konuşuldu.

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder veda etti

Fox TV'nin dizisi Mucize Doktor, 17 Eylül Perşembe akşamı 29. bölümüyle ekrana geldi. Mucize Doktor'un son bölümüne, Berhayat Hastanesi'nin ortağı ve Beliz'in üvey annesi Kıvılcım'ın ölümü damga vurdu.

Mucize Doktor'un yeni sezonu öncesinde diziden ayrılacak isimler belli olmuştu. Hastanenin müdür yardımcısı ve Beliz’in üvey annesi Kıvılcım'ı canlandıran Özge Özder'in ikinci sezonda yer almayacağı açıklanmıştı. 

Özge Özder'in diziyi kendi isteğiyle mi bıraktığı, yoksa yönetim kararıyla mı diziden çıkarıldığı merak konusuydu. Özge Özder, merak edilen konuya Twitter sayfasında yanıt verdi.

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Güzel şeyler yazmak istedim sana... Zira bu gece sonsuza dek vedalaşıyoruz seninle... Zor bir ayrılık süreci oldu bizimki ve görünen o ki hep zor olmaya devam edecek... "

"Çünkü bir yanım dönüşümünü, yani yaşasaydın nasıl olurdu hikayen hep merak edecek.. Neyse ki dünyayı dengede tutan, yin yang misali bir tasvirle yaptın vedanı. Uğurlar olsun sevgili ateş kadını.."

"Sanırım ayrılığa ve her tür vedaya dair en zor olan şey , sevdiklerinden, aile saydıklarından kopmak zorunda olmak.. Parçası hissettiğin o ortak hayatın, yaşanılan ve birlikte yaratılan o ortak hikayenin dışında kalmak..."

 "Seni anlamaya dair zorlandığım zamanlar elbette oldu. Ama anlamadığım birini gerçek hayatta bile reddetmedim hiç, 'olmaz olsun' demedim, dışlamadım. Seni ve en kötü denilen taraflarını bile her defasında yeniden anlamlandırıp, anlamaya çabaladım. Çünkü ödevimdi bu. Umarım hakkıyla can vermişizdir sana.. Umarım izlerin ve hikayeye bıraktığın miras devam eder mucizeler yaratmaya. Çünkü unutma ki, gerçek izler bırakmak ve küçükte olsa bir ana ruh katmak yeterlidir unutulmaz olmaya..."

"Tüm Mucize Doktor ailesine ve desteğini bu güne kadar hissettiren, bana ve Kıvılcam'a her daim sahip çıkan, duygudaş olan, yağmur gibi mesajlarla, empati kurup kucaklayan tüm o iyi kalplere sonsuz teşekkürler. Birlikte soluk alıp vereceğimiz başka karakterlerle, başka hikayelerde buluşmak ve yeniden kucaklaşmak dileğiyle canım seyirci. Kavuşmamız çok yakın"

Dizide Açelya karakterini candıran güzel oyuncu Hayal Köseoğlu ilse "Seni biz de Türkiye'de ne çok sevdi aşkım, hep bizimle kalacaksın" dedi.

Mucize Doktor'un 'Adil Hoca'sı Reha Özcan "Özge'ciğim muhteşem bir partnersin, Herşey için teşekkür ederim. Umarım tekrar rastlaşırız. Hep iyiliğe kaçalım." diyerek veda etti.

Güzel oyuncunun Mucize Doktor'un ardından hangi dizide ekranlara geleceği belli oldu. 

Kanal D'nin yeni sezonda iddiaları dizilerinden olan Sadakatsiz'in kadrosunda olacak olan Özge Özder'in rol arkadaşları Cansu Dere ve Caner Cindoruklu olacak.