Müge Anlı'nın o hamlesi sevenlerini heyecanlandırdı! Ünlü isim bebek mi bekliyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı, Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldıklarını canlı yayında açıklamıştı. Sevenlerini oldukça mutlu eden Anlı ve Yüzbaşıoğlu geçtiğimiz günlerde sade bir törenle dünya evine girdi. Müge Anlı'nın Instagram'dan takip ettiği o sayfa ise hayranları tarafından çocuk beklediğine yoruldu.

Müge Anlı'nın o hamlesi sevenlerini heyecanlandırdı! Ünlü isim bebek mi bekliyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlediği konuların yanında özel hayatıyla da gündemden inmeyen Müge Anlı, canlı yayında Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldığını açıklamış ve hayranlarını sevindirmişti. Anlı, geçtiğimiz günlerde yakın dostlarının ve ailesinin davetli olduğu sade bir törenle dünya evine girdi. 

Müge Anlı'nın o hamlesi sevenlerini heyecanlandırdı! Ünlü isim bebek mi bekliyor? - Resim : 1

Sevenlerinin ısrarı üzerine sosyal medyaya katılan ve Instagram hesabı açan Anlı'nın hamlesi ise kullanıcılar tarafından çok farklı algılandı. İddialara göre başarılı isim, Instagram hesabı üzerinden ‘’Anneburadacom’’ adlı bir sayfayı takip etti. Kullanıcılar başarılı gazeteci ve eşinin bebek bekliyor olabileceği dedikodularını ayyuka çıkardı.