Müge Anlı evleneceğini açıkladı! Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Türk sunucu ve gazeteci Müge Anlı, sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında bomba bir açıklama yaptı. Müge Anlı kameraların önünde evleneceğini açıkladı. Açıklamanın ardından izleyiciler araştırmaya başladı. Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Müge Anlı evleneceğini açıkladı! Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

48 yaşındaki başarılı sunucu ve gazeteci Müge Anlı, programında herkesi çok sevindirecek bir haber verdi. 20 Haziran günü yayına çıktığında ilk iş olarak özel hayatıyla ilgili 'evleneceği' haberini verdi. Müge Anlı, kameralar önünde devlet memuru Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Peki, Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Müge Anlı sevindiren haberi canlı yayında izleyicilerin karşısında paylaştı. Evleneceğini açıklayan sunucu; "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum." sözlerinin ardından müstakbel eşinin adını da söyleyen Anlı, szölerine şu şekilde devam etti. "Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım ki o mu, bu mu, şu mu? diye saçmasapan şeylerle karşılaşıyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu, kendisi devlet memuru. Çokta saygı duyduğum bir mesleği var." dedi.

Müge Anlı evleneceğini açıkladı! Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? - Resim : 2Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 1964 yılında Adana'da doğdu. 58 yaşındaki Yüzbaşıoğlu, 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Daha önce Adana Emniyet Müdürlüğü'nde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.