Müge Anlı cezaevinden gelen mektubu okudu stüdyo karıştı! "Oğlunun yatak odasında gelininle beraber oldum"

Müge Anlı'da çözülmeye çalışılan Selim Yalçınkaya cinayetinde her gün başka bir skandal ortaya çıkıyor. Yalçınkaya'nın cezaevindeki babası mektup gönderdi. Müge Anlı mektubu okuyunca ortalık karıştı, yayın kesildi.

Müge Anlı cezaevinden gelen mektubu okudu stüdyo karıştı! "Oğlunun yatak odasında gelininle beraber oldum"

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün acayip olaylar yaşandı. Selim Yalçınkaya cinayetinin çözülmesi için herkes tek tek ifade verirken, gelini yüzünden cezaevine girdiğini iddia eden acılı baba mektup gönderdi. Müge Anlı cezaevinden gelen mektubu okuyunca iki aile canlı yayında birbirine girdi. Mektupta "Erdoğan Sağlık, gelinim Derya ile oğlumun yatak odasında cinsel ilişkiye girmiş" yazısını okuyan Müge Anlı herkesi şoke etti.

"Gelinim oğlumun yatak odasında..."

Merhum Selim Yalçınkaya'nın babası Adnan Yalçınkaya cezaevinden gönderdiği mektupla ağızları açık bıraktı. Acılı baba mektubunda "Oğlumun ölümüyle ilgili şu isimler benim için her zaman şüpheli. Emre Yaşlar, Derya Deniz Ateş, Nevzat Sağlık, Levent Sağlık, Bekir Yaşlar, Emir Yaşlar, Samet Yaşlar, Burak Altınışık, Özgür Can Adaş" diyerek gelinin Erdoğan Sağlık ile oğlunun yatak odasında cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti.

Müge Anlı cezaevinden gelen mektubu okudu stüdyo karıştı! "Oğlunun yatak odasında gelininle beraber oldum" - Resim : 1

"Oğlunun yatak odasında gelininle beraber oldum"

"Benim oğlum kimseye zarar vermemiştir. Karısını kendisinin en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendiğinde bile Erdoğan'a zarar vermemiştir" diyen acılı baba, "Derya böylesine yalan konuşurken, kanı toprak altındaki kuzumun kemikleri sızlıyor. Tüm ısrarlarıma rağmen Erdoğan gelip gidiyor her seferinde beni kışkırtıyordu. Sabrettim Allah'a sığındım. Ben senin oğlunun karısıyla oğlunun yatak odasında beraber oldum. Belindeki silahı gösterek kışkırtıcı hareketler yaparak üstüme geldi. O esnada elini silahına götürdü. Telaşlandım ayak uçlarına doğru 2 el ateş ettim." ifadelerinde bulundu

İki aile birbirine girdi

Müge Anlı cezaevinden gelen bu mektubu okurken Selim Yalçınkaya'nın ailesi ile eski eşi Derya Deniz Ateş'in ailesi birbirine girdi. Yayın kesildi.