Kayınvalide, 3 torununu da alıp damadı ile kaçtı! Müge Anlı şaştı kaldı: "Rezillik dizboyu"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında seyircilerin ağzını açık bırakan bir olay gerçekleşti. Kayınvalidenin, 3 torununu da alıp damadına kaçtığını duyan Müge Anlı "Rezillik dizboyu" dedi.

Kayınvalide, 3 torununu da alıp damadı ile kaçtı! Müge Anlı şaştı kaldı: "Rezillik dizboyu"

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. Rıfat Çakırbeyli isimli adam eşi Narin Çakırbeyli'yi aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Rıfat isimli adam, anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Seyirciler şaşkınlıklarını dile getirirken, Müge Anlı "Rezillik dizboyu" demeden edemedi. 

"Rezillik dizboyu"

Rıfat Çakırbeyli, eşinin eski koca Özgür Bey hakkında akılalmaz iddialarda bulundu. Narin Hanım'ın eski eşi Özgür Bey ile Narin Hanım'ın annesinin birlikte kaçtığı söylendi. Kaynanın üç torununu da alıp damadına kaçtığı söylenince Müge Anlı başta "Torunlarına bakmak içindir" dese de sonra "Ne diyeyim diğer türlü düşünmek istemiyorum rezillik dizboyu" dedi.

Kayınvalide, 3 torununu da alıp damadı ile kaçtı! Müge Anlı şaştı kaldı: "Rezillik dizboyu" - Resim : 1

Telefon bağlantısı daha da şoke etti

Rıfat Çakırbeyli isimli adam eşi Narin Hanım'ın Hayri isimli adam tarafından kaçırıldığını düşünmüştü. Canlı yayına bağlanan Hayri isimli adam, Rıfat isimli adamın eşi Narin ile birlikte olduğunu söyledi. 

Kayınvalide, 3 torununu da alıp damadı ile kaçtı! Müge Anlı şaştı kaldı: "Rezillik dizboyu" - Resim : 2